La Diputació de València obri el termini perquè les bandes de música demanen ajudes

La convocatòria comença este dimarts i durarà 15 dies hàbils
Ajudes per a les bandes | Pxhere

La Diputació de València ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) d'este dilluns les convocatòries de sol·licitud d'ajudes per a l'adquisició d'instruments i pissarres digitals per part de les societats musicals federades de la província. Els anuncis inclouen també la possibilitat de comprar mampares de seguretat per a separar espais en l'actual context de la pandèmia.

Les bandes de música disposen de 15 dies hàbils, a partir d'este dimarts, per a participar en estes convocatòries d'adquisició d'instruments musicals i tecnologia que permeten millorar l'aprenentatge dels educands i dotar dels recursos necessaris a les bandes per a fer la seua activitat en les millors condicions.

La dotació total per a cobrir estes línies d'inversió és de 840.000 euros: 490.000 per a l'adquisició d'instruments, en els que s'inclouen les mampares de protecció, amb un topall de 2.000 euros per societat musical; i 350.000 per a les pissarres digitals, amb 1.300 euros com a màxim per a cada escola, que podrà decidir si instal·la un nou sistema d'aprenentatge interactiu o millora el que ja gasta.

Estes ajudes formen part del programa 'Excel·lent Música de Banda' de l'àrea que dirigix Jordi Mayor, i que compta amb altres 500.000 euros destinats a la faena formativa de les societats musicals a través de les seues escoles, amb un criteri d'equilibri territorial que beneficia a les bandes de música dels municipis més xicotets, en la línia de lluitar contra la despoblació, explica la corporació provincial en un comunicat.  En total, més de 2.150.000 euros que revertiran enguany en el suport directe de la Diputació a un sector tradicional com és el de la música de banda.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Destinen més de 5 milions d'euros per a l'educació digital valenciana" "El telèfon per a resoldre dubtes de l'inici del curs escolar"