Diversos accidents i un cotxe incendiat este matí a la V-30 i en els diversos accessos a València

Les pluges han dificultat l'accés i l'eixida de la ciutat i s'han produït alguns accidents per proximitat
Cotxe incendiat a la V-30 en el voral | DGT

 

Matí plujós i no exempt d'incidents en les principals entrades a València. Este matí ha estat protagonitzat per la pluja i per les nombroses retencions en totes les vies d'entrada a la ciutat. Entre els incidents trobem una espectacular imatge registrada per la Direcció General de Trànsit a la V-30. Un cotxe s'ha incendiat quasi per complet i com es pot observar en la imatge, s'ha arrimat al voral, el que ha fet que la resta de cotxes hagueren de passar al carril dret per evitar les flames. Segons sembla, aquest incendi no ha ferit el conductor, però es desconeixen les causes. Per altra banda, un altre accident, també per causes desconegudes s'ha produït este matí en l'A-7, a l'altura de Bétera, provocant importants retencions en el sentit cap a Barcelona, però segons ha informat la DGT, la situació s'ha normalitzat al voltant de les 13.00 hores.

Un altre accident ha tingut lloc a primera hora, a la V-30 a l'altura de Xirivella, cosa que ha provocat retencions i ha estretat el carril. Les cues han col·lapsat la via cap al port de València, on s'han registrat tres kilòmetres d'embús. La circulació s''ha realitzat de manera intermitent i lenta fins que han sigut retirats els vehicles i la situació ha fluït progressivament al voltant de les 11.00 hores. Un altre accident per proximitat ha ocorregut en la CV-35, o la Pista d'Ademús, a l'altura del terme municipal de Godella, en sentit Ademús. Aquest accident ha fet que es tancaren el carril esquerre i el central, però a les 11.30 hores s'han  tornat a obrir. En la V-23, per altra banda s'ha hagut de tancar un voral a l'altura de Sagunt i en sentit València per un accident que ha deixat un dels vehicles implicats sobre la calçada i ha hagut de ser retirat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un conductor drogat es bota la mitjana i s'estavella contra un fanal a Castelló" "María Patiño i el gran escàndol per haver copiat un vestit"