El doctor Pedro Cavadas envia una pesimista predicció sobre el coronavirus en Espanya

L'expert és molt pesimista respecte al futur de la pandèmia
L'expert no s'ha mostrat gens optimista amb la situació actual i creu que el futur és molt incert  | Europa Press

El doctor valencià Pedro Cavadas, una eminència en el camp de la cirurgia plàstica en Espanya i que va alertar del coronavirus, ha fet unes dures declaracions contra la gestió del govern espanyol amb la pandèmia del coronavirus. L'expert ha demanat que es faça una auditoria, a demés d'expressar els pitjors vaticinis sobre la vacuna. Cavadas s'ha sumat a la petició de diferents experts de fer «una auditoria en regla» amb l'objectiu de valorar què ha fet Espanya per a estar entre els pitjors països a on ha afectat més el virus. 

Segons recull 'El Diario de León, el doctor indica que «no pareix que això haja d'acabar molt bé. No ha estat el virus, sinó la resposta, el que ha provocat un empobriment en Espanya». Cavadas no s'ha mostrat gens optimista respecte a la situació. L'expert creu que el futur és molt incert i que s'han de començar a prendre mesures.

 

Molt pesimisme davant de l'escenari actual

Respecte a l'arribada de la vacuna, el doctor ha estat bastant contundent. «Primer es vacunarà a la part rica de la població mundial», ha comentat, deixant entrevore un possible conflicte econòmic respecte a la vacuna. «La investigació ha d'estar liderada per tècnics dels de veritat que no tinga cap peatge polític ni econòmic a pagar, perquè això prostituïx completament els resultats», ha comentat. Pedro Cavadas ho té clar, i és que segons els seus coneixements, ha advertit que passaran anys fins que tot el món estiga vacunat.

«Les parts pobres del món es vacunaran més tard i això farà que la pandèmia seguisca una evolució asimètrica en tot el món», ha confessat el doctor al citat mitjà. «El problema fonamental serà més econòmic que sanitari. És més nociu el resultat de la mala gestió de les mesures per a combatre-ho que el virus en si mateix, perquè és de baixa mortalitat», ha afegit l'expert, que creu que encara queda molt per remar.

Finalment, el doctor assegura que les coses no s'han fet del tot bé, perquè a banda del gran dany sanitari, Espanya patirà més contratemps econòmics a mig termini, encara que té a la societat completament atemorida.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confinament a la carta: Batalla per mantindre confinat Benigànim" "Atenció Coronavirus: Continuen multiplicant-se els infectats valencians"