Una dona amb coronavirus s'escapa de l'hospital de Castelló quan anava a ser ingressada

El cas ja està en mans de la conselleria de Salut Pública
La dona ha escapat de l'hospital sabent que era positiu | Unsplash

Este dilluns una dona ha escapat de l'Hospital General de Castelló després de què li comunicaren que era positiu en coronavirus. Els fets s'han produït quan la pacient estava esperant en una sala habilitada per als contagiats en Covid-19 i quan els metges van tornar, ella ja no estava.

Segons informa 'Mediterráneo', que com la pacient sabia que era positiu i no va demanar l'alta voluntària, l'hospital ho ha comunicat al departament de Salut Pública, per a que el cas passe a les seues mans. A demés, des del centre hospitalari també han recordat que els sanitaris no poden obligar a cap persona a ser hospitalitzada en contra de la seua voluntat.

No obstant això, el passat juliol es va aprovar una llei que establia com a «infracció greu a la llei l'incompliment del deure d'aïllament domiciliari acordat per l'autoritat sanitària competent de persones que siguen positius en Covid-19, sancionada amb una multa de 601 fins a 30.000 euros i que pot arribar fins a una quantitat acumulada de 300.000 euros».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fernando Simón dona una última advertència a la població" "El web amb tota la informació sobre la tornada a les escoles valencianes"