Dos piscines de València reobrin les seues portes esta setmana

Obrin complint totes les mesures de seguretat i d'higiene
La piscina municiapl d'Ayora obri les portes esta setmana | Google Maps

Durant els primers dies de juliol, són molts els centres deportius que han obert les seues portes de nou per als que trobaven a faltar entrenar amb les màquines i abandonar, d'eixa manera, el gimnàs en el que s'havia convertit el saló, el garatge o l'habitació. Ara és el torn de les piscines.

El mes de juliol s'inaugura amb la reobertura de dos piscines municipals que han adaptat les seues instal·lacions a les mesures imposades per les autoritats sanitàries i municipals. Es tracta de la piscina municipal d'Ayora, en la Vall de Cofrents, (València), i la d'Abastos, en València.

Els dos centres, que formen part del grup Supera, asseguren en un comunicat que el seu objectiu és «garantir la seguretat de tots, en la mesura que siga possible» pel que les primeres setmanes de reobertura s'extremaran les precaucions i s'establiran normes específiques d'obligat compliment, a demés d'un reforç en les faenes de neteja i desinfecció.

La Piscina Municipal d'Ayora està oberta des d'este dimarts 30 de juny mentres que el Centre Supera Proveïments el farà este dijous, 2 de juliol. Les dos piscines advertixen que «estes mesures són de caràcter transitori» i confien en «anar recuperant gradualment la normalitat i, fins i tot, eliminant part d'estes mesures».

Horaris de les piscines

Les instal·lacions obrin de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 22.00, i els dissabtes, de 9.00 a 14.00. Si l'usuari desitja participar en alguna activitat dirigida, serà obligatori que reserve en la web o en l'aplicació, encara que per a accedir a la sala de fitness o la piscina no és precisa reserva.

En matèria d'higiene i neteja, en la recepció i en diferents punts de la instal·lació compten amb gel per a garantir la higiene de les mans. A demés, és obligatori l'ús de mascareta en el centre sempre que no s'estiga fent deport, de tal manera que s'ha d'entrar, circular i eixir del centre amb esta protecció.

La distància de seguretat entre persones sempre serà, com a mínim, de dos metres. Per a garantir esta distància i el desenrotllament normal de l'activitat el centre compta amb un sistema de control d'accessos. En estos primers mesos, no es s'impartiran cursos i es descomptarà del rebut de juliol els dies que no es van poder disfrtutar en març pel tancament del centre, a instàncies de les autoritats sanitàries i municipals.

Està permés l'ús de vestuaris, pel que els usuaris podran canviar-se i usar les taquilles i les dutxes. Qualsevol pagament es farà de manera preferent amb targeta de crèdit o dèbit, especialment recomanables les targetes sense contacte, encara que s'admetrà efectiu.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Posposat al 2021 el Certamen de Bandes" "Última hora: Lleuger descens de contagis per coronavirus en Espanya"