Educació inicia la tramitació de 2.500 noves places d'Infantil i Primària

Es faran en el 2022
Educació inicia la tramitació de 2.500 noves places d'Infantil i Primària | València Diari

La Conselleria d'Educació ha iniciat els tràmits per a la celebració de la convocatòria de 2.500 places d'oposicions per a mestre d'Infantil i Primària en 2022.

El març passat la Conselleria va endarrerir un any el calendari d'oposicions, amb la declaració de l'estat d'alarma que va suspendre durant dos mesos tots els procediments administratius, i es va acordar que les oposicions previstes en 2021 per a Infantil i Primària es faran en 2022.

El tràmit iniciat per Educació ha començat amb la negociació en la Taula Sectorial d'Educació, ha informat la Generalitat en un comunicat. L'esborrany del decret de l'oferta d'ocupació pública de personal docent per a este any 2020 preveu 1.272 places de mestre.

La resta de places de les oposicions d'Infantil i Primària de 2022, fins a arribar a les 2.500 acordades, s'inclouran en l'oferta de 2021, que es negociarà l'any que ve.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Destinen 11 milions d'euros per a residències de majors i persones en risc d'exclusió" "EMT reforça les mesures especials contra el Covid-19"