Educaci贸 prioritza l'aprovat general este curs i que repetir siga l'excepci贸

La comunitat educativa recolza esta decisi贸 a causa de la incid猫ncia del virus
Els professors s'hauran de comprometre | 脌ngel Ullate

La Conselleria d'Educaci贸 vol que s'afavorisca l'aprovat en l'alumnat de car脿cter 芦temporal i excepcional禄 i que els professors no tinguen en compte les assignatures suspeses sin贸 l'esfor莽 i la possibilitat de superar els m铆nims al curs que ve.

Segons informa 'Levante-EMV', 茅s l'objectiu que s'ha plasmat en una resoluci贸 en la que deixa en mans del professorat, l'aprovat general al marge de les assignatures que se suspenguen i contempla 芦la repetici贸 de curs com una mesura excepcional禄.


La comunitat educativa recolza esta decisi贸 a causa de la incid猫ncia del virus. D'esta manera, ser脿 cada equip docent qui haja de valorar si un estudiant no t茅 cap possibilitat de conseguir en el pr貌xim any el nivell b脿sic que no ha pogut superar. Esta ser脿 l'excepci贸. 

D'altra banda, per a aprovar amb mat猫ries suspeses, els professors s'hauran de comprometre en qu猫 l'alumne obtinga el m铆nim necessari. Com a conseq眉猫ncia seguiran els plans de refor莽 que establisquen els corresponents departaments.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Oltra: 芦Les convocat貌ries del 8M encaixen la reivindicaci贸 amb les recomanacions禄" "URGENT: El n煤mero de brots confirmats en les 煤ltimes hores en territori valenci脿"