Dos de les 11 embarassades amb Covid-19 en la Comunitat estan en l'UCI

Dos de les dones es troben en la unitat de vigilància intensiva (UCI)
Bebé discover | Pixabay

Un total d'onze dones embarassades es troben ingressades en diferents hospitals del territori valencià a conseqüència del coronavirus. Dos d'ells estan en la Unitat de Cuidats Intensius (UCI). D'acord amb les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, de les 689 persones ingressades hui dia en la Comunitat Valenciana, 11 estan embarassades, de les quals dos estan en estat crític.

Des de la Conselleria de Sanitat, adverteixen que, per protocol, i per precaució depenent de l'avançada que estiga la gestació, les dones embarassades poden requerir hospitalització malgrat tindre símptomes lleus. D'aquesta manera, el personal mèdic pot seguir més de prop l'evolució de l'embaràs i la malaltia


Precisament, la ministra de Sanitat, Carolina Darias, va subratllar aquest dimecres la importància que les embarassades es vacunen contra el coronavirus i, de fet, va anunciar que mantindran reunions amb les societats de ginecologia, matrones i llevadores per a incidir en la importància que aquest col·lectiu es vacune. "Sabem que les vacunes salven vides i d'ací la importància que tenen per a tot el conjunt de la població", va emfatitzar Darias.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nova York pagarà 100 dòlars a qui es vacune contra la covid-19" "Sanitat vacunarà amb una tercera dosi a veïns de Biar després d'un error"