Una empresa valenciana crea mascaretes infantils que duren el doble i són avalades pel CSIC

A demés, també oferixen major durabilitat
Són més duraderes | Proveil

Bioinicia S.L., l'empresa valenciana de base tecnològica del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i líder en el camp de les nanofibres per a aplicacions sanitàries, mèdiques i farmacèutiques, ha creat les mascaretes PROVEIL® KIDS per a xiquets, que oferixen major confort i durabilitat.

L'objectiu principal d'esta mascareta és protegir amb la màxima seguretat als menors amb les mateixes propietats de protecció i fabricació asèptica en sala blanca que la quirúrgica més restrictiva de la classe IIR, informa l'empresa en un comunicat.

Este model de mascareta, la venda de la que es fa a través d'esta botiga electrònica, manté les seues propietats de filtració durant més temps i addicionalment té una altra sèrie d'avantatges com una millor evacuació de la calor, la humitat, la respiració, el CO₂ i per tant genera un major confort, indiquen les mateixes fonts.

El científic del CSIC i fundador de l'empresa Bioinicia, José María Lagarón, assenyala que l'objectiu principal d'esta mascareta és protegir amb la màxima seguretat i per a això es va dissenyar unes amb les mateixes propietats de protecció que la quirúrgica més restrictiva de la classe IIR i que complisca la normativa i certificació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Entra en vigor la suspensió de las pràctiques dels alumnes en centres sanitaris" "La decisió sobre la celebració de les Falles 2021 es prendrà la setmana que ve"