L'EMT reforça el servici d'autobusos en un 30% a partir del dilluns

A demés, tornen a funcionar algunes de les seues línies
L'EMT augmenta el seu servici a partir del dilluns que ve | EMT València

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València incrementarà a partir del dilluns 7 de setembre el seu servici en un 30% i reforçarà les línies cap als centres escolars i universitaris de cara a l'inici del curs.

A demés, tornarà a entrar en funcionament la línia 63 que connecta l'Estació del Nord amb el campus de Burjassot per a facilitar la mobilitat als estudiants, després de què el seu servici s'interrompera durant la pandèmia amb motiu de la suspensió de l'activitat universitària, ha explicat l'Ajuntament de València en un comunicat.

Igualment, s'ha restablit el recorregut final de la línia 98 fins a l'Estació del Cabanyal per a donar connexió entre l'estació i la universitat de Tarongers. A demés, coincidint amb l'inici del calendari lectiu escolar, la línia 73 tornarà a fer les entrades al CIPFP Misericòrdia en el seu horari habitual.

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'estació del carrer de Colón també ha ampliat al setembre el seu horari d'atenció presencial, que passa a ser de 08.30 a 18.00 hores.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Policia de València farà controls domiciliaris a contagiats per coronavirus" "Coronavirus: 3 casos en el personal de la Ciutat de la Justícia de València"