Entra en vigor la suspensi贸 de las pr脿ctiques dels alumnes de Ci猫ncies de la Salud en centres sanitaris

Estaran en vigor fins que la situaci贸 millore
Han quedat suspeses les pr脿ctiques | ACN

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica publica este dimecres la Resoluci贸 de 3 de novembre de 2020, per la que queden suspeses les pr脿ctiques que fan els alumnes de Ci猫ncies de la Salut en els centres sanitaris del territori valenci脿.

D'esta manera, se suspenen les pr脿ctiques assistencials, tant dels centres de titularitat p煤blica com privada, dels graus de Ci猫ncies de la Salut o altres titulacions i cicles formatius, i les pr脿ctiques de cicles formatius de formaci贸 professional.

Queden exempts d'esta mesura els alumnes d'煤ltim curs de cada una de les titulacions de Ci猫ncies de la Salut i de l'煤ltim curs d'un m脿ster oficial, que s铆 que podran dur a terme les pr脿ctiques a causa de la import脿ncia de fer esta formaci贸 i la impossibilitat d'ajornar-les a anys posteriors.

A dem茅s, tamb茅 es podr脿 fer l'activitat pr脿ctica assistencial que es fa en les cl铆niques de cada universitat, quedant baix el control i responsabilitat de la mateixa instituci贸. La finalitat d'esta mesura 茅s protegir a l'alumnat i als pacients enfront del repunt de casos de coronavirus i l'augment de la pressi贸 hospital脿ria. La mesura entrar脿 en vigor este dimecres, des del moment en el que es publique la Resoluci贸, i estar脿 vigent fins que la situaci贸 sanit脿ria en relaci贸 amb el *coronavirus permeta la seua reconsideraci贸 o modificaci贸.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"La decisi贸 sobre la celebraci贸 de les Falles 2021 es prendr脿 la setmana que ve" "脷ltima hora: Puig anuncia que es prorroga una setmana m茅s el confinament perimetral"