L'Escola d'Adults de Godella participarà en un projecte per a millorar l'ús de la tecnologia en la vida diària

Es tracta del projecte experimental DIGICOMP
Godella ha sigut seleccionada en el projecte experimental DIGICOMP | Cedida

L'Escola d'Adults de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha estat seleccionada per a participar en el projecte experimental DIGICOMP València per al pròxim curs i que permetrà als assistents millorar les habilitats en l'ús de la tecnologia.

Este projecte va dirigit a les persones interessades a utilitzar la tecnologia en aquelles facetes de la seua vida en què pot ser d'utilitat. D'esta manera, a través de l'Escola d'Adults de Godella, es lluitarà contra la bretxa digital.

La Direcció General d'Innovació Educativa i Ordenació de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports i la Direcció General de Lluita contra la bretxa digital de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital intervenen en DIGICOMP València.

En Godella, un professor especialitzat en les noves tecnologies impartirà els nivells bàsics A1 i A2 que donaran les nocions necessàries als participants. Teresa Bueso, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Godella, s'ha mostrat molt contenta amb la inclusió de l'Escola d'Adults en l'innovador projecte.

«Tindrem l'oportunitat d'oferir els coneixements bàsics en l'ús de les noves tecnologies als nostres ciutadans. Això els permetrà millorar en facetes de la seua vida diària com demanar cita amb el metge o fer un tràmit en el banc o en Hisenda», ha explicat la regidora.

«En ser un centre de nova incorporació disposarem d'un professor que oferirà als nostres alumnes formació en els nivells bàsics durant el curs 2020-21 que comença després de l'estiu», ha conclòs Bueso. 

A partir de setembre es facilitarà tota la informació sobre els horaris i els grups.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Detecten un nou brot de coronavirus en el territori valencià" "La informació sobre Montanejos que s'ha publicat i és falsa"