Espanya paralitza durant 15 dies la vacunació amb AstraZeneca

Este fet podria tindre conseqüències en la vacunació del personal docent valencià
Espanya suspèn la vacunació amb Astrazeneca | Europa Press

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha convocat d'urgència el Consell Interterritorial de Sanitat per a analitzar amb les comunitats autònomes si se suspén en Espanya la vacunació amb AstraZeneca després de detectar-se diferents casos de trombes en persones vacunades amb este vial.

Finalment, Espanya també ha decidit paralitzar la vacunació d'AstraZeneca. Després que Alemanya, Itàlia i França hagen anunciat esta mateixa vesprada que paraven la distribució de la vacuna a causa dels seus efectes secundaris adversos, el Ministeri de Sanitat ha decidit que també optaria per la via de la suspensió. En este cas, per tant, el govern espanyol paralitza la vacunació d'AstraZeneca durant 15 dies. 

Esta decisió podria tindre conseqüències en la campanya de vacunació de la Comunitat Valenciana i, concretament, la del personal docent valencià. I és que, fins a este moment estava previst que els membres de la comunitat educativa foren vacunats amb les dosis d'esta vacuna.

Per altra banda, Alemanya ha sigut el primer país en fer oficial que rebutjava de manera temporal la vacuna. Hores després, França i Itàlia han seguit els seus passos anunciant que també farien una pausa en la distribució. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ximo Puig es mostra «sorprés» pels anuncis d'Iglesias i Cantó" "Ford Almussafes planteja un ERO per a un total de 630 treballadors"