L'espanyol que ha estat més temps ingressat en l'UCI per coronavirus és valencià

Fa 149 dies que està ingressat, 145 en l'UCI
Fernando ha estat 149 dies ingressat, 145 en l'UCI  | Pixabay

Fernando és un pacient amb coronavirus de l'hospital la Salud de València, que ha estat 145 dies ingressat en la Unitat de Cures Intensives (UCI), d'un total de 149 dies en l'hospital. Es tracta de l'espanyol que més temps ha estat ingressat en una UCI per Covid-19.

Segons informa 'Levante-EMV', Fernando ha sigut traslladat a planta este mateix dijous. El responsable de l'UCI en este centre, José Manuel Segura, assegura que «el Covid-19 provocà que Fernando patira un fracàs multiorgànic amb una pneumònia bilateral i va necessitar ventilació mecànica, hemodiàlisi, traqueostomia i anestesia profunda».

José Manuel Segura afirma que el treball del personal sanitari i els tractaments han sigut molt importants per a la seua recuperació, però ha destacat que «la presència constant de la família en l'UCI, després de la negativització en tres ocasions de les PCR, el seu suport, la seua fe en que tot anava a eixir bé i una gran rehabilitació han sigut factors que han contribuït moltíssim en la millora de Fernando».

Per això, el responsable de l'UCI de la Salud assegura que «Fernando és l'exemple que ens indica que no hem de parar en el nostre empeny ni perdre l'esperança a pesar de les adversitats i vara pals que ens dona esta malaltia», després de cinc mesos lluitant contra el coronavirus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El buit legal dels prostíbuls en les noves mesures 'anticovid'" "Preocupació en les residències valencianes pel repunt de contagis"