El festival Montgorock de Xàbia s'ajorna fins a setembre pel coronavirus

Tindrà lloc l'últim cap de setmana del mes
Ajornat el Montgorock Xàbia Festival | Pixabay

L'edició 2020 del Montgorock Xàbia Festival, en la Marina Alta (Alacant), ha comunicat este dimecres que a causa de l'actual situació pel COVID-19 i per «responsabilitat social i de salut» s'ajorna als dies 25 i 26 de setembre.

«Estem treballat molt per a què el nostre cartell patisca els menors canvis possibles, no és fàcil coordinar un ajornament amb tants artistes que, al seu torn, tenen desenes de concerts i festivals que reubicar», han mantingut i han indicat que «el panorama actual tant per a promotors, com per a agències i artistes és caòtic».

No obstant, han assenyalat que s'està treballant des de la unitat i «amb la millor intenció». De la mateixa manera, s'ha agraït a l'Ajuntament Xàbia i «a totes les agències i artistes la predisposició» que estan mostrant per a «pal·liar esta situació».

Comunicaran els canvis de cartells prompte

«Intentarem comunicar el cartell, amb les seues possibles modificacions, el més prompte possible. Una volta comuniquem el cartell, donarem un termini de devolució per a què els que no pugueu vindre. Per als altres, els abonaments i entrades actuals seran vàlides per a les noves dates», han anunciat.

Amb tot, han confiat que «la majoria» continuaran fent costat al festival «com sempre»: «Des de Montgorock som conscients de la sort que tenim en comptar amb un públic com vosaltres, que sempre ens ha respectat i secundat».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Payasospital anima als xiquets i xiquetes ingressats des de casa" "Comença el repartiment del material sanitari arribat des de la Xina"