Els quatre funcionaris de Justícia confinats donen negatiu en coronavirus

Els treballadors públics es troben de baixa laboral després del positiu d'una companya
Els quatre funcionaris en quarantena han donat negatiu en les proves PCR | Google Maps

Els quatre funcionaris confinats després de donar positiu en coronavirus una companya en la Conselleria de Justícia han obtingut un resultat negatiu en les proves PCR del Covid-19.

Una de les treballadores de Justícia de la Generalitat va donar la setmana passada positiu per Covid-19, cosa que va obligar a confinar a quatre companys i a desinfectar la seu de l'Administració valenciana en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València.

La funcionària contagiada hauria estat en contacte amb un familiar que viu en Lleida, a on es troben actualment els brots que més preocupen, que també hauria patit el Covid-19.

L'empleada va avisar el passat 1 de juliol als seus superiors que no es trobava bé i va destacar que havia estat amb un familiar que presentava símptomes compatibles amb coronavirus.

  

prova diagnòstica

El cas va ser comunicat immediatament a l'Institut Valencià de Seguritat i Salut en el Treball (Invassat) i els experts van dictar el protocol que s'ha seguit en tot moment.

En este sentit i seguint indicacions de l'Invassat, es va posar en quarantena de deu dies a altres funcionaris que mantenien un estret contacte amb l'afectada i per als que es van demanar proves de diagnòstic.

A demés, el diumenge es va procedir a desinfectar tota la planta de l'edifici a on la funcionària amb Covid exercia la seua faena i les zones comunes que freqüentava.

Els quatre empleats públics en quarantena es troben en situació de baixa laboral, tal com establix la normativa vigent. Els quatre han donat negatiu en coronavirus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"120 oportunitats laborals en València" "Recollida solidària per als animals abandonats de Burjassot"