La Generalitat acorda una taula de treball amb l'oci nocturn per a evitar que es tire de la faena a la gent

També es concretaran diferents ajudes directes
Volen donar ajudes | Cedida

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la creació immediata d'una taula de treball amb l'oci nocturn valencià per a «avançar en el que ha de ser una resposta de justícia a un sector al que se l'obliga a tancar», amb l'objectiu d'evitar que la gent es quede sense faena mentres seguisquen les restriccions i concretar ajudes directes.

Es tracta d'un acord conseguit este dimecres amb el sector, un dia abans de l'acampada que l'oci nocturn tenia previst iniciar davant del Palau de la Generalitat i que finalment ha ajornat.

Puig, en la sessió de control en Les Corts, ha defensat que la intenció és que «milers d'ocupacions no es perden» en els bars, pubs i discoteques valencianes que porten mesos tancats o amb horari limitat. «Ha de ser una resposta de justícia al sector», ha reivindicat, confiant que vaja acompanyada d'una reacció del Govern.

Per a això, la taula de treball comptarà amb representants de les conselleries de Sanitat i Interior i amb Turisme CV. Tots tractaran de «buscar de quina manera pot haver un model de treball per a l'oci nocturn en estes restriccions que continuaran». «La nostra voluntat és la mateixa: superar la pandèmia i reactivar l'economia», ha garantit el també líder del PSPV durant la seua resposta al síndic de Ciutadans, Toni Cantó.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ves amb compte: El símptoma amb el que no has d'eixir de casa" "Les persones que la Generalitat preveu que siguen vacunades en el 1º trimestre de 2021"