La Generalitat activarà 12.500 nous bons turístics per a recuperar al sector

L'objectiu de la mesura, ha explicat, és "consolidar la recuperació econòmica del sector turístic i desestacionalitzar una activitat clau per a l'economia de la Comunitat Valenciana".
La Generalitat activarà 12.500 nous bons turístics al setembre per a consolidar la recuperació del sector | HOSBEC

El 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dilluns es destinaran 5 milions d'euros per a l'activació de 12.500 nous bons turístics que es podran utilitzar a partir del 15 de setembre. L'objectiu de la mesura, ha explicat, és "consolidar la recuperació econòmica del sector turístic" després dels efectes de la Covid-19 i "desestacionalitzar una activitat clau per a l'economia de la Comunitat Valenciana".

Si fins hui, al voltant de 75.000 valencians i valencianes ha pogut gaudir dels bons turístics posats en marxa pel Consell, la pròxima tardor vindrà marcat per 12.500 nous bons que pretenen servir de "incentiu" per a consolidar la recuperació econòmica del sector després de la temporada estival.

Sobre aquest tema, el cap del Consell ha avançat que la temporada estival ha superat les expectatives inicials del propi sector, atés que s'han aconseguit dades d'ocupació similars a 2019, i fins i tot superiors en alguns segments, "la qual cosa suposa una molt bona notícia per a l'economia valenciana".

El president ha explicat que les dades registrades mostren un descens del turisme internacional, que s'ha vist suplit amb un increment dels mercats nacional i francés. Així mateix ha defensat que la Comunitat Valenciana és un "destí segur", incidint en què l'agenda del Consell "passa tant per la superació de la pandèmia com per la recuperació econòmica i social, per a això el turisme és essencial".

Puig ha destacat l'aposta de la Generalitat "per continuar millorant les bones dades registrades en la primera fase de l'estiu", per a això s'activarà novament el Bo Viatge a partir del mes de setembre. En concret, en el període comprés entre setembre i desembre es concediran 12.500 bons que podran ser usats per les valencianes i els valencians i "contribuiran a consolidar la recuperació del sector clau en l'economia de la Comunitat Valenciana", ha conclòs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat notifica 1.119 nous casos de coronavirus" "Alerta a la Comunitat: Apareix una plaga de mosca negra després de l'onada de calor"