La Generalitat dicta una resolució nova per a mantindre confinat Benigànim

«És per a salvaguardar i protegir la salut de tots els veïns»
Una jutge ha anul·lat l'ordre de la Generalitat, però el Consell n'ha fet una altra | Viquipèdia

La Conselleria de Sanitat ha dictat esta mateixa vesprada una resolució que atén les precisions que requerix el jutjat contenciós administratiu número 3 de València en relació amb les mesures addicionals acordades per al municipi de Benigànim, en la comarca de la Vall d'Albaida (València), a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19 que viu en l'actualitat.

En la nova resolució es precisa que el confinament és perimetral a la població de Benigànim, permetent-se, en tot cas, la circulació de persones residents dins del municipi. S'establix fins a un màxim de 10 persones en reunions de caràcter social o familiar i els actes de culte es faran fins a un terç de la capacitat en eixos llocs, sempre respectant les normes de seguretat d'ús de la mascareta i el distanciament social.

La consellera, Ana Barceló, ha indicat  que «és important que s'adopte esta mesura en el municipi per a, d'una banda, evitar la propagació del virus i, d'altra banda, salvaguardar i protegir la salut de tots els veïns».

La resolució entrarà en vigor a partir de la seua publicació amb data de hui. En ella es donarà trasllat també a l'Advocacia General de la Generalitat amb vista a sol·licitar la ratificació judicial per la jurisdicció Contenciós-Administrativa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció Coronavirus: Continuen multiplicant-se els infectats valencians" "Última hora: Es multipliquen els casos de coronavirus en Espanya"