La Generalitat estudia prohibir fumar en el carrer si no es pot respectar la distància

Galícia ja ha imposat esta prohibició
La mesura ja s'ha imposat en Galícia | EFE

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública estudia la mesura de prohibir fumar en el carrer si no hi ha suficient distància de seguretat, una decisió que ja s'ha adoptat en Galícia com a mesura per a frenar l'increment de casos de coronavirus.

D'esta manera ho han assegurat fonts d'este departament de la Generalitat, que només han destacat que la Comunitat Valenciana està estudiant implantar esta mesura.

La Xunta ha oficialitzat, amb la publicació en el Diari Oficial de Galícia, la prohibició de fumar en el carrer i espais a l'aire lliure, incloses terrasses, si no es complix amb la distància de seguretat de dos metres per la concurrència de persones o les dimensions del lloc.

La mesura s'ha implementat després de sospesar, destaca el butlletí, els riscos associats a esta pràctica i a la de 'vapear', a causa de la manipulació de la mascareta, al contacte repetitiu dels dits amb la boca després de tocar productes o utensilis que podrien actuar com a transmissor inanimat i a la relaxació de la preceptiva separació entre persones.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tanca un centre de menors valencià en detectar-se 14 casos de coronavirus" "Segon cas de coronavirus en l'equip de Govern de l'Ajuntament de Sagunt"