Godella inicia la campanya d'ajudes per a material escolar d'alumnes d'Educació Infantil

Les ajudes es poden demanar fins al pròxim 25 de setembre
Godella obri el termini per a les ajudes als alumnes d'infantil | Europa Press

La Regidoria d'Educació de la localitat de Godella, en l'Horta Nord (València), anuncia que entre el 2 i el 25 de setembre es podran presentar les sol·licituds per a acollir-se al pla d'ajudes de material escolar, dirigides a l'alumnat que cursa Educació Infantil en els centres educatius sostinguts amb fons públics (col·legis públics i concertats) del municipi.

Es tracta d'una subvenció de 60 euros que la Regidoria d'Educació destina a aquells escolars de 3, 4 i 5 anys inscrits en l'actualitat en el Padró Municipal d'Habitants de Godella, amb una antiguitat mínima des de la data d'inici del present curs escolar 2020 - 2021. El pare, mare, tutor o tutora han de complir els mateixos requisits d'empadronament.

Per a rebre estes ajudes, la renda familiar anual de l'exercici 2019 no podrà superar uns mòduls socioeconòmics que estan entre els 24.089 euros (per a famílies de dos membres) i els 53.665 euros (per als de vuit). Per a més informació poden telefonar a partir del dia 1 de setembre al 96 364 29 52 i marcar l'extensió 5. La documentació la trobaran en este enllaç.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Coronavirus en l'aula: El manual definitiu de la Conselleria!" "Atenció: l'origen basc del brot de coronavirus en Calp"