Godella presenta la sexta edició del Concurs de Microrelats

El premi és de 350 euros
El termini acaba el 2 d'octubre | Pixabay

La Biblioteca de Godella, en l'Horta Nord (València), ha posat en marxa la sexta edició del Concurs de Microrelats de Godella. Des del dia 7 de setembre, fins al 2 d'octubre es poden enviar els treballs amb un màxim de 100 paraules. Com cada any, hi ha dos categories, una en valencià i una altra en castellà, dotades amb 350 euros de premi per al relat guanyador en cada llengua. A demés, s'atorgaran cinc accèssits dotats amb 60 euros cada un.

La Regidora de Biblioteca, Tatiana Prades, convida especialment a la gent jove a participar: «Tenen una creativitat i una imaginativa molt especials, volem convidar-los a participar en este concurs. Ens encantaria llegir i sentir el que puguen plasmar en un relat de màxim 100 paraules, segur que és molt enriquidor i especial, tant per a ells, com per al concurs, com per a les persones lectores», apunta Prades.

A demés, Prades destaca que el jurat sempre té molta faena perquè «en l'última edició per exemple, es van superar el centenar de relats, tots amb una gran qualitat». Les bases es poden descarregar entrant en este enllaç. La inscripció és gratuïta, oberta a totes les persones majors de 18 anys que residisquen en Espanya. Les obres es poden presentar:

  • Físicament en l'Oficina d'atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament.
  • Telemàticament a través d'esta Seu Electrònica.
  • Per Correu Certificat.

El termini de recepció acaba el dia 2 d'octubre a les 23.59 hores i la decisió del jurat serà inapel·lable i es publicarà el 16 de novembre de 2020. Solament es pot presentar una obra per persona.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gandia acull una exposició en homenatge a Ovidi Montllor" "L'Ajuntament de València cancel·la la Processó Cívica del 9 d'Octubre"