El valencià Ancor guanya 'Maestros de la costura'

TVE acomiada la quarta edició del programa, en la que Lluís, Gabriel, Yelimar i Ancor lluitaven per emportar-se el maniquí d'or
Ancor, guanyador de la quarta edició de 'Maestros de la costura' | RTVE

La nit del dilluns 29 de març, 'Maestros de la costura' va celebrar la seua final amb Yelimar, Ancor, Gabriel i Lluís com a finalistes, després de l'expulsió de Laura en la semifinal. Una nit en la que el programa va fer un homenatge a Manuel Pertegaz, mestre de l'alta costura, igual que van comptar amb la presència de convidats com Rossy de Palma, Lorena Castell i Rappel.

Tot això abans d'un duel final en el que es van enfrontar Ancor i Lluís, els qui havien de confeccionar un vestit de gala inspirat en Valentino, i que va concloure amb la victòria del primer.

Ancor s'ha fet amb el maniquí d'or en confeccionar un vestit fúcsia d'escot paraula d'honor i una gran llaçada. El guanyador ha fet història en el programa en convertir-se en el primer concursant valencià que després de ser expulsat en el quart programa i tornar després de la repesca ha acabat per guanyar el programa.

El quart guanyador de 'Maestros de la Costura és un enamorat de la dècada dels 50 i col·lecciona maniquins, peces de roba i fins als famosos sostenidors torpedo. Ancor és llicenciat en Belles arts i professor de pintura, està casat i té un fill de 18 mesos. La seua musa és, precisament, la seua dona, per a la que dissenya i cus totes les seues peces.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sagunt treballa en el Pla de Prevenció d'Incendis del Paratge Natural Romeu" "Berlín i Munic suspenen l'ús de la vacuna d'AstraZeneca en menors de 60 anys"