L'INVASSAT publica una llista completa de les mascaretes 'no conformes' per a protegir-nos

Tota la informaci贸 de fonts oficials recopilada, per fi, en un estudi i prou!
L'informe de l'INVASSAT arreplega tota la informaci贸 oficial m茅s completa fins ara | Generalitat Valenciana

L'Institut Valenci脿 de Seguretat i Salut en el Treball (INVASSAT), dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball, ha elaborat la guia 'Equips de protecci贸 individual enfront de Covid-19: mascaretes no conformes' per a informar de les mascaretes que no complixen els requisits de salut i seguretat.

En ella es recopila una llista de mascaretes que han sigut expressament notificades com a no conformes a trav茅s d'alertes publicades per fonts oficials d'acc茅s p煤blic, segons un comunicat de la Generalitat Valenciana. Igualment, contempla altres mascaretes sobre les que tamb茅 s'han em茅s alertes a nivell nacional, per貌 que encara no han sigut publicades en la p脿gina web del Ministeri de Sanitat i Consum.

 INVITACI脫: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val猫ncia Diari a on comentem entre tots les not铆cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb茅 vos entretindreu.  FEU CLIC AC脥, VOS ENCANTAR脌!

Este document, que es pot consultar en el portal web de l'INVASSAT, ha comptat, entre d'altres, amb la col路laboraci贸 de la 'Xarxa d'alertes sobre la seguretat de productes i servicis de consum no alimentaris' del Ministeri de Consum i amb la 'Direcci贸 General de Comer莽, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana'.

L'objectiu d'esta publicaci贸 茅s informar als valencians per a previndre'ls sobre els possibles perills relacionats amb l'煤s d'eixes mascaretes no conformes. D'esta manera, llista arreplega informaci贸 d'un total de 95 mascaretes de les quae s'informa sobre el nom, la marca, el tipo, les caracter铆stiques de l'embalatge, el pa铆s d'origen i, tamb茅, especifica quina 茅s la disconformitat que presenten.

Les principals disconformitats que s'han detectat en les mascaretes analitzades s贸n:

  1. No retenen prou les part铆cules.
  2. No complixen amb el reglament sobre equips de protecci贸 individual i la norma EN 149.
  3. Porten el marcatge CE, per貌 no estan certificades com a equip de protecci贸 per l'organisme competent.
  4. No s'adapten prou b茅 a la cara.
  5. Els falta protecci贸 en el material filtrant.
  6. Els filtres combinats s贸n perillosos.
  7. S'han detectat tamb茅 falsificacions.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Atenci贸: Novetats en el mercat ambulant de Paterna a partir de dimarts" "Dani Miquel: la celebraci贸 m茅s especial arriba a Godella"