Mentre et menges una hamburguesa, recàrrega el teu cotxe a Gandia

La posada en marxa d'esta nova infraestructura de recàrrega s'emmarca en l'acord signat a la fi de 2019 entre McDonald’s i Endesa X, per a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics en els aparcaments dels seus restaurants en España

McDonald’s i Endesa X han inaugurat els primers punts de recàrrega per a cotxe elèctric a la ciutat de Gandia, concretament en el seu restaurant situat en l'Avinguda Blasco Ibáñez, 4. Amb els seus 50 kW de potència, permeten recarregar més del 80% de la bateria d'un vehicle elèctric en menys de trenta minuts.

Este projecte s'emmarca en l'acord signat a la fi de 2019 entre McDonald’s i Endesa X, per a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics en els aparcaments dels seus restaurants per tota Espanya. L'objectiu de McDonald´s és superar els 150 punts de recàrrega a la fi d'este any 2021.

Esta iniciativa forma part dels compromisos de sostenibilitat tant d'Endesa X com de McDonald’s i, al mateix temps, s'emmarca en el moviment col·laboratiu “Happy Change” que McDonald’s va presentar a principis de 2020 i que continua impulsant amb diferents iniciatives, entre les quals es troba la instal·lació d'infraestructura de recàrrega.

De la mà, avancen amb l'objectiu d'impulsar la mobilitat elèctrica al nostre país i, sobretot, facilitar el canvi i la transició a tots els clients. La clau està a oferir-los solucions allà on les necessiten.


Recàrrega per a tots

Precisament, per a promoure l'ús del cotxe elèctric entre tots els usuaris, este servei s'ofereix a qualsevol persona que s'acoste fins als establiments de McDonald´s on s'instal·le la infraestructura de recàrrega, sense obligació de consumir en el restaurant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Canvia el telèfon del Consorci Hospital Provincial de Castelló" "Les Arts reprén el servei regular de visites guiades"