Incorporen el nom de 'València' en l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Cada any visiten la ciutat al voltant de dos milions de persones
El nom de la ciutat junt a l'Hemisfèric | Ajuntament de València

Des de l'Ajuntament de València han incorporat la paraula 'València' amb unes lletres grans enfront de l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a que el nom siga reconegut internacionalment, per això l'han ubicat en un dels llocs més fotografiats de València.

L'objectiu d'esta iniciativa és que sevisca de plataforma de promoció i projecció, especialment en les xarxes socials com Instagram, a on València destaca per ser una de les ciutats espanyoles que més mencions en publicacions té. 

Cada lletra compta amb una il·luminació LED en tot el seu perímetre, que la seua encesa estarà sincronitzada amb la resta d'elements de la Ciutat de les Arts i les Ciències, un lloc que es reconeix tant a nivell nacional com internacional. A demés, cada peça està dissenyada en tres dimensions, amb 180 centímetres d'altura i 40 centímetres d'amplària, i ocupa 10,8 metres de superfície. 

Cada any visiten València 2.000.000 de persones

Amb esta iniciativa es vol reforçar la marca de València, a on cada any uns 2 milions de persones venen a visitar-la. «Amb este cartell va a tindre més presència en Instagram», afirma Sandra Gómez, consellera de Desenvolupament Urbà. 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"El radar que més multes posa d'Espanya està en València" "Ara mateixa: 9 km de retenció en el 'By-pass', entre Paterna i Rafelbunyol"