La infanta Pilar, operada d'urgència en un hospital madrileny

La germana del rei emèrit ha hagut de ser intervinguda per un problema intestinal
La infanta Pilar de Borbó ha hagut de ser operada | Cedida

 

Si hi ha una notícia que hui siga de màxima actualitat dins de la premsa del cor és que la infanta Pilar, tia paterna del rei Felip VI i que compta amb 82 anys d'edat, ha hagut de ser operada d'urgència per uns problemes intestinals.

D'esta manera, ha hagut d'abandonar el seu descans a Mallorca per a traslladar-se immediatament a Madrid on ha sigut operada.

L'origen de la situació

Segons s'ha donat a conèixer a través de mitjans de comunicació com 'Hola!', que ha aconseguit l'exclusiva, la germana del rei emèrit Juan Carlos I es trobava disfrutant d'uns dies de relax en l'habitatge que té en la localitat de Calviá, a Mallorca.

No obstant això, va començar a sentir-se indisposada i això va fer que es traslladara a l'hospital perquè el metge poguera examinar-la i donar-li un diagnòstic. El doctor li va indicar que necessitava ser traslladada de forma urgent a Madrid per a ser operada, pel que sembla segons algunes publicacions, per una obstrucció intestinal.

Després d'este consell, la infanta Pilar i la seua família van prendre les decisions adequades i a última hora d'este dissabte, arribava a la capital espanyola.

Directa l'hospital

Els seus fills estan sent el seu màxim suport | Bekia

 

Res més aterrar en l'aeroport, es va dirigir fins a la Clínica Ruber Internacional on el seu metge habitual va procedir a intervenir-la d'urgència.

La primera nit ingressada, segons les dades que s'han pogut conèixer, la infanta va comptar amb el suport de dos dels seus fills. En concret, de Simoneta i Fernando Gómez Acebo, que no es van separar d'ella en cap moment.

L'endemà, els dos van rebre el relleu dels altres dos germans Bruno i Beltrán.

Quin és el seu estat?

De moment, no s'ha donat a conèixer per part de la família cap informació sobre l'estat en el qual es troba la tia del Rei així com tampoc de quina ha sigut l'operació que se li ha dut a terme. Caldrà esperar per a descobrir si seguix ingressada i si està evolucionant de la manera més favorable possible.

Un nou problema de salut

Amb este nou problema, en este cas intestinal, la infanta Pilar ve a afegir un més a uns altres que ja ve arrossegant des de fa temps. En concret, el més significatiu és que patix artrosi, que ha heretat del seu pare. Una malaltia que també sofrixen la seua germana, la infanta Margarita, i el seu germà Juan Carlos, de màxima actualitat per una entrevista.

L'artrosi l'ha portat no només a haver de passar per quiròfan diverses vegades per problemes en el maluc sinó que ha fet que, en alguna ocasió, haja hagut d'acudir a algun acte públic en cadira de rodes. Caldrà esperar per a tindre més notícies de la infanta, a la qual es desitja una ràpida recuperació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: L'atur puja 9.369 persones en gener a la Comunitat Valenciana" "ATENCIÓ: Un revolucionari material de construcció sorgeix d'una casualitat fallera"