El 'carxot' de Jordi Évole a Santiago Abascal

El presentador ha ironitzat sobre la situació que patix Catalunya

Jordi Évole es burla de Santiago Abascal | GTRES

Jordi Évole va ser un dels premiats durant la gala dels premis 'Ondas', gràcies al seu programa Salvados, del que recentment ha cedit el testimoni a Gonzo com a presentador.

Évole troleja el líder de VOX

El presentador va pujar a l'escenari a recollir el premi davant tot el públic, que el va rebre amb un càlid aplaudiment. Com tots els premiats, Jordi Évole va voler agrair tot el seu equip per l'esforç realitzat, no només durant este últim any, sinó per tota la trajectòria del programa.

  

Durant el seu discurs, el comunicador li va enviar un dard enverinat al líder de VOX. Évole va bromejar amb l'estatueta que té forma de cavall dient que «és molt bonic este cavall, sobretot sabent que este mai el muntarà Abascal». El presentador va ironitzar sobre això, ja que Santiago Abascal acostuma a muntar a cavall. El polític ha deixat alguna imatge icònica d'ell damunt del seu cavall.

Agraïments a Bunafuente

A banda d'això, Évole va dedicar unes paraules a companys seus de professió. «Em fa molta il·lusió compartir este Ondas amb professionals als que admire i dels que he aprés moltíssim, com Andreu Buenafuente», va agrair.

  

Abans d'acabar, el que va ser conegut durant un temps com 'El Follonero', va deixar escapar una altra broma. «Per cert, crec que alguns de vostés han vingut des de fora de Barcelona. Porten ja hores ací en la ciutat, els han robat ja?», va ironitzar Jordi Évole.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Talls de llum en vora 40 municipis valencians esta setmana" "Ja està ací el nou anunci de la Loteria de Nadal"