J贸vens valencians que han patit el coronavirus donen el seu testimoni en una campanya de conscienciaci贸

脡s el col路lectiu amb m茅s infectats socials, ara mateixa
Per a esta nova campanya s'ha tornat a apostar per testimonis reals | GVA Sanitat

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica ha llan莽at una nova campanya de conscienciaci贸 sobre la import脿ncia de seguir les recomanacions d'higiene i seguretat per a evitar contagis per coronavirus i trencar les cadenes de transmissi贸.

Per a esta nova campanya s'ha tornat a apostar per testimonis reals de persones que han patit la malaltia i els seus efectes en algun moment de la pand猫mia. En esta ocasi贸 s贸n persones d'entre 19 i 45 anys els qui narren com van viure eixos dif铆cils moments i, alhora, plantegen la necessitat de prendre consci猫ncia que la salut pr貌pia 茅s tamb茅 la salut dels altres.

La consellera , Ana Barcel贸, ha tornat a reiterar en 芦la import脿ncia que t茅 que continuem sent responsables en tots els nostres comportaments, siga en l'脿mbit que siga, actuant sempre amb prud猫ncia i ateses les recomanacions禄.

A dem茅s, ha apuntat que el fet de qu猫 siguen persones j贸vens les que hagen volgut compartir la seua experi猫ncia 芦mostra la implicaci贸 i la responsabilitat d'este sector de la poblaci贸 tamb茅 davant la pand猫mia禄.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Vacuna Coronavirus Espanya: l'anunci m茅s esperat" "脷ltima hora: M茅s de 3.800 casos nous de coronavirus en Espanya"