L'Ajuntament de València repararà la vidriera principal del Mercat de Colón

La regidoria de Desenvolupament Urbà ha anunciat una inversió de 100.000 euros per a les obres
Mercat de Colón | Viquipèdia

L'Ajuntament de València ha anunciat una inversió de 100.000 euros per part de la regidoria de Desenvolupament Urbà per a la reparació total de la vidriera principal del Mercat de Colón, situada en el carrer del Comte de Salvatierra.

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, s'ha reunit este dimecres amb el president de l'Associació de Comerciants del Mercat de Colón, Steve Anderson, per a anunciar la reparació de la vidriera. 

«El Mercat de Colón s'està convertint en un lloc emblemàtic en València. Un punt de referència, imatge i identitat de la nostra ciutat. No solament per als valencians i valencianes, sinó també per als visitants que venen a descobrir la ciutat», ha manifestat Gómez.

  

Anderson ha agraït el compromís, interés i inversió de l'Ajuntament i la regidoria en este monument, que «no solament és un exemple del modernisme valencià, sinó també un espai on disfrutar de la gastronomia i la cultura valenciana».

Gómez també ha assenyalat el seu interés per a dedicar majors recursos, tant humans com econòmics, per a dinamitzar el contingut d'este espai.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor el pare de Carles Puigdemont, Xavier Puigdemont" "Renovació de les portes dels calabossos després de la fugida de 2 reclusos en València"