L'empresa Lladró anuncia un procediment d'acomiadament col·lectiu

L'aplicació d'aquesta mesura afectarà a les quatre empreses que conformen el grup empresarial.
Imatge d'arrxiu | Europa Press

 

La direcció de Lladró ha comunicat aquest dilluns als membres del Comité d'Empresa i a les seccions sindicals "la necessitat d'obrir un període de consultes i negociació per a la realització d'un procediment d'acomiadament col·lectiu".

L'aplicació d'aquesta mesura afectarà a les quatre empreses que conformen el grup empresarial, comprat en el mes de gener de 2017 pel fons inversor PHI Industrial.

La companyia argumenta en un comunicat que "en un entorn en què resulta imprescindible millorar la competitivitat de la companyia, es fa necessari reorganitzar el treball i ser més eficients a nivell operatiu".

Amb aquest objectiu, en un termini màxim de set dies quedarà constituïda la Comissió Negociadora dels treballadors de l'Empresa, donant inici al període de consultes dilluns que ve, 1 d'abril, període que s'estendrà al llarg d'un mes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Un membre de Vox va ser condemnat per apallissar brutalment un professor de la UV" "Aquest és el conjunt de Primark que totes les 'instagirls' porten"