Macron decreta el confinament general en tota França

Són numerosos els francesos que s'han desplaçat a Espanya i especialment a les localitats de la costa mediterrània a passar les vacances
Macron establix un confinament atenuat en tota França | ACN

El president de la república francesa, Emmanuel Macron, ha anunciat este dimecres un confinament atenuat per a tot el país, amb l'objectiu de frenar la quarta ona d'expansió del coronavirus.

Al país gal hi ha ja unes quantes regions amb els hospitals saturats. De fet 19 departaments del país ja estaven en esta manera de confinament que s'ha estés a tot el conjunt de l'Estat.

El mandatari francés ha anunciat esta mesura de confinament per al dissabte “El nostre objectiu és accelerar el retorn a la normalitat“. L'últim informe sobre l'evolució del coronavirus publicat pel Ministeri de Sanitat mostra que França té una incidència acumulada de 545 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies.


Cal destacar que són numerosos els francesos que han travessat la frontera per a passar les vacances a Espanya, especialment en la Comunitat Valenciana.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tallen una avinguda de València per les obres de la línia 10 del metro" "Sanitat comunica un nou torn de vacunació per a la pròxima setmana en la Comunitat"