La mare i el sogre de Pedro Sánchez, ingressats amb coronavirus

Els dos són persones de risc per la seua avançada edat
Els dos són persones de risc per la seua avançada edat  | GTRES

El coronavirus ja està deixant petjada en el nostre país: cada dia se sumen milers d'infectats a la llista. Ara, ha sigut el torn per a la mare i el sogre del president del Govern, Pedro Sánchez, ja que han donat positiu en coronavirus, segons ha avançat 'OKDiario'.

Persones vulnerables per ser d'avançada edat

Els dos infectats han sigut Magdalena Pérez-Castejón i Sabiniano Gómez, i ja fa unes hores que han sigut ingressats a un centre hospitalari. Els dos, considerats persones vulnerables per la seua avançada edat, han sigut ingressats en l'Hospital de Puerta de Hierro, en Majadahonda.

L'última aparició en públic en la que es va poder vore a la mare del President, que manté una vida molt discreta paral·lelament a la del seu fill, va ser el passat mes de gener quan va eixir amb la seva nora Begoña Gómez — qui també es va contagiar del virus — i el seu altre fill quan van investir per segona volta a Sánchez en el Congrés dels Diputats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els servicis en línia que oferixen autònoms valencians en temps de coronavirus" "Atenció: Advertència urgent de 70 científics espanyols a Pedro Sánchez"