Marta Sánchez, indignada per l’ús del seu "himne d’Espanya" en un Carnaval

Tot i estar molt molesta, l’artista no interposarà cap mesura legal contra la gala Drag de Las Palmas de Gran Canària, on es va fer ús de la seua cançó.

Marta Sánchez cantant la seua versió de l'himne d'Espanya | GTRES

Fa uns mesos Marta Sánchez va fer una versió de l’himne d’Espanya que es va fer viral en qüestió de minuts. La polèmica va tornar el passat dilluns durant la celebració de la gala Drag realitzada a Las Palmas de Gran Canària, on es va poder escoltar el tema de Marta Sánchez durant l’actuació de Drag Boy, fet que ha indignat profundament a la cantant, perquè ningú li va demanar permís.

 

El seu himne, a la gala Drag

Tal com ha exposat Mariola Orellana, representant de la cantant, a Marta Sánchez "no li ha semblat gens bé, com era lògic", i ha manifestat que "no se’ns ha demanat permís per a utilitzar la veu de Marta. Sobre aquest assumpte hauran de respondre els responsables. Siga l’artista, la gala o la cadena de televisió que ha emés l’espectacle".

Aquest fet no pot passar-se per alt, continua dient la representant, perquè els mateixos artistes van haver de demanar permís per a interpretar la seua versió de l’himne: "Nosaltres en el seu dia vam demanar permisos per a utilitzar la base sonora de l’himne, no és una cosa que es puga utilitzar a la lleugera. A més, que Marta el va cantar en un edifici propietat de l’Estat. No sé com es veurà això davant la llei, però nosaltres vam rebre el sí de moltes parts per a poder-ho fer".

 

No interposarà demanda

La cantant no posarà cap demanda, tot i estar molt molesta | Telecinco

 

Tot i aquesta situació, la cantant no interposarà cap mesura legal per la utilització de la seua veu sense haver demanat el seu permís. La representant sentenciava la situació amb les següents paraules: "Marta va fer aquella lletra amb moltíssim d’afecte i sense cap intenció ni simbologia patriòtica. És una llàstima que passen aquestes coses". Una opinió que pot ser contradictòria amb altres usos que rep aquest himne per part de diferents partits polítics. Tot i que és possible que ells si demanaren permís a la cantant.

L’himne i la seua versió polititzada

La promoció que va fer Marta Sánchez de la seua versió de l’himne d’Espanya va rebre multitud de crítiques, encara que l’artista ha deixat clar que "cantaré l’himne amb la meua lletra quan i on em done la gana".

Marta Sánchez declara que és lliure de cantar la seua versió quan vulga | cedida

 

Segons comenta Sánchez, la iniciativa de posar lletra a l’himne no té cap relació amb la situació política catalana o nacionalista. "Va ser quan vaig tornar a Espanya quan vaig acabar la lletra, després de tres anys a Florida", exposa la cantant quan li pregunten sobre l’origen de voler escriure la lletra a l’himne nacional.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El vestit ideal per a convidades de boda és de Zara" "El pas definitiu de Rivera i Malú per a consolidar la seua relació"