Primer 'masclet' virtual: Creen un filtre per a tirar petards en Instagram

L'acció, dins de la campanya 'Salvem l'autèntic' protagonitzada per Arturo Valls
Es pot usar en Instagram i Facebook | Cedida

L'empresa Agència Kids, al costat d'Arròs Dacsa, ha creat un filtre d'Instagram que permetrà a tots els valencians tirar petards enguany encara que només siga de manera virtual, gràcies a la realitat augmentada. Esta acció, dins de la campanya 'Salvem l'autèntic' protagonitzada per Arturo Valls, pretén mantindre viu l'esperit de les Falles i que no es perda una cosa tan autèntica dels valencians com és tirar petards.

El filtre, disponible en el perfil d'Instagram i Facebook de Dacsa va ser creat per l'empresa Keanu, estudi especialitzat en realitat augmentada integrada, mixta i virtual. Esta acció s'emmarca dins de l'original campanya per a recordar tot pel que val la pena seguir avant, concorde als temps d'incertesa que vivim.

Els valencians podran mostrar en les seues xarxes socials el seu amor a les seues festes i a la pólvora, ressalta en el comunicat la directora de Màrqueting de Dacsa, Lorena Lázaro. També és un exemple de com la tecnologia permet continuar mantenint vives les tradicions, afig el director creatiu de l'agència, Jorge Herrero.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els taxistes valencians cobren durant la setmana la tarifa de Falles" "Godella inicia una campanya d'orientació i formació laboral"