Mercadona compta ja amb més de mil productes aptes per a celíacs

La celiaquia és la intolerància permanent al gluten i es presenta en persones genèticament predisposades.
Mercadona té més de mil productes sense gluten | Mercadona

 

Mercadona no només es caracteritza per ser un supermercat que està a l'última moda i que oferix sempre les últimes novetats en el món de l'alimentació. La cadena de supermercats valenciana, a més, està compromesa amb malalties com la celiaquia, arribant a oferir en l'actualitat 1.250 productes lliures de gluten. 

La celiaquia és una malaltia que té com a conseqüència la intolerància de forma permanent al gluten i es presenta en persones genèticament predisposades, produint una reacció inflamatòria de base immune. Mercadona, coneixedora de que cada volta hi ha més persones que la patixen, incorpora més i més alternatives per a tots aquells celíacs que es neguen a renunciar a comprar tot el que els agrada. 

1.250 productes sense gluten

Per este motiu, en les seues tendes es poden trobar aliments sense gluten com bolleria, cereals o pans, salses, embotits o plats precuinats. Tota classe de productes que fan la vida d'estes persones més fàcil i que els garantixen que poden consumir-los sense cap risc.

Més allà del seu compromís personal amb la celiaquia, Mercadona ho ha volgut demostrar amb l'estreta col·laboració amb entitats com la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG), l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA) o Celíacs de Catalunya (SMPAP). 

L'objectiu de Mercadona i de totes estes associacions és poder col·laborar de forma conjunta per a oferir la seguretat i els productes que els celíacs necessiten en el seu dia a dia. D'esta manera, s'assegura un compromís i unes pràctiques que demostren l'aposta de la marca per cuidar la salut dels seus compradors.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"IMÀTGENS: Troben el primer ós panda albí de la història" "ÚLTIMA HORA: Detinguts diversos jugadors de 1a i 2a Divisió per amanyar partits de futbol"