Mercadona necessita personal amb l'ESO o l'FP per a treballs amb sous de fins a 1.900 euros al mes

Mercadona ofereix diversos llocs de treball amb sous de fins a 1.900 euros al mes en diverses localitats d'Espanya

Mercadona busca personal per al mes d'octubre amb l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) o Formació Professional (FP) per a ofertes laborals.

Estes ofertes de treball tenen sous inicials que van des dels 1.338 als 1.900 euros al mes. Mercadona ofereix un plus salarial per a les ocupacions que siguen de torn de nit.

Llocs de treball en Mercadona

En algunes de les ofertes de treball, Mercadona requereix l'ESO com a titulació mínima. La cadena de supermercats necessita cobrir places de mossos de magatzem a la Comunitat Valenciana, País Basc, Castella i Lleó, Aragó i Madrid.

Mercadona també ofereix llocs de treball en les localitats de Riba-roja de Túria, Vitòria, Villadangos del Páramo, Saragossa i Getafe. Estes ofertes de treball en Mercadona corresponen a ocupació amb caràcter temporal i un sou base de 1.338 euros al mes amb un plus de nocturnitat.

A qui va dirigit?

Este tipus de llocs de treball s'ofereix també a persones amb estudis d'ESO per a jornades de 15 hores setmanals repartides entre dijous, divendres i diumenge. El salari que ofereix de 502 euros.

Mercadona cerca també tècnics de manteniment en torn de nit. En este cas és necessari comptar amb la titulació de FPII en Instal·lacions i Línies Elèctriques o amb un Cicle Formatiu de Grau Superior en Instal·lacions Electrotècniques.

En estes últimes vacants d'ocupació, Mercadona ofereix contractes indefinits. Els sous van des dels 22.904 euros anuals en el moment de la incorporació fins als 34.770 euros. Al sou cal sumar-li el plus de nocturnitat.

Com sol·licitar l'ocupació en Mercadona

Per a accedir a la borsa de treball de Mercadona, només cal realitzar uns passos. Cal estar inscrit en el portal d'ús de la web de Mercadona.

El procés es realitza una vegada per a accedir. Una vegada registrat, només cal realitzar la petició en tants llocs de treball es desitge optar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pedro Sánchez anuncia 200 milions en ajudes per a afectats del volcà de Cumbre Vieja" "Ribó: 'El 9 d'Octubre del retrobament és un homenatge a les víctimes de la pandèmia'"