MetroValència recupera els horaris normals a partir de l'1 de setembre

Durant l'estiu es reduïx la freqüència de pas
Els horaris nous entren en funcionament el dimarts 1 de setembre | MetroValència

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restablix este dimarts que ve, dia 1 de setembre, els horaris habituals de MetroValència, una volta conclòs el període estival. Esta mesura afectarà tant les sis línies de metro com a les tres de tramvia existents en la xarxa d'FGV en la província de València.

Els nous horaris que entren en vigor permeten incrementar el número de trens en circulació, ha informat la Generalitat en un comunicat. Esta informació ja està exposada en les estacions de la xarxa de MetroValència a la disposició dels clients.

Les persones que ho desitgen poden consultar els horaris en la pàgina web i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46.

Horaris diferents durant l'estiu

En estiu es reduïx sempre la freqüència del servici. Els horaris de juliol són igual que els de la resta de l'any fins a les 15.00 hores, aproximadament. En canvi, en agost, l'horari de dilluns a dissabte correspon al d'un dissabte de la resta de l'any. D'esta manera, en el període estival sempre es conseguix una certa reducció de costos.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sorprenent: el Castell de Peníscola com mai l'havies vist!" "Albalat dels Sorells gastarà 540.000 euros en millorar del municipi"