Metrovalencia i TRAM d'Alacant i Castelló, gratuïts este diumenge 22

L'EMT de València serà gratuïta també el dissabte
Imatge d'arxiu de Metrovalencia | Metrovalencia

 

La Generalitat Valenciana oferirà servici gratuït de transport públic en Metrovalencia, TRAM d'Alacant i TRAM de Castelló este diumenge, 22 de setembre, per a celebrar el Dia Europeu sense Cotxe i la Setmana de la Mobilitat, amb l'objectiu de promoure l'ús del transport públic i afavorir hàbits de mobilitat més sostenibles en el conjunt de la societat.

Amb esta mesura, impulsada per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, el servici de transport gratuït s'oferirà en les tres explotacions de València, Alacant i Castelló, en els servicis que gestiona la Generalitat, des de primera hora del matíi fins a l'hora que s'acaba el servici, segons ha assenyalat la Generalitat en un comunicat. A més, l'EMT de València serà gratuïta tot el cap de setemana, des de primera hora del dissabte.

Juntament amb esta iniciativa, al llarg d'esta Setmana de la Mobilitat, que es celebra entre el 16 i el 22 de setembre, la Generalitat ha organitzat diferents actes, a més de jornades per a tractar i donar difussió a diferents aspectes relacionats amb la mobilitat sostenible.

Esta Conselleria, en col·laboració amb la d'Educació, Cultura i Esport, tornarà a posar en marxa per quart any consecutiu la iniciativa 'Hui descansa el cotxe', entre els dies 16 i 22 de setembre, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat.

El lema d'enguany és 'Mou-te i canvia' i pretén que els estudiants aborden la necessitat d'impulsar propostes per a canviar els seus hàbits cap a una mobilitat més sostenible i s'impliquen en traslladar un missatge reivindicatiu.

Esta proposta compta amb uns premis dirigits a l'alumnat de 14 anys o més, matriculat en el curs escolar 2019-2020 en centres docents del territori de Secundària, Batxillerat i Formació Professional.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat alerta les embarassades no prendre l'Ondansetró pel risc de malformacions" "Guia per deixar de rebre propaganda electoral per correu"