Mor als 30 anys després de jugar a contagiar-se expressament en una 'Festa-Covid'

Esta moda s'està estenent pels Estats Units, elevant el número de contagis
Mor per coronavirus als 30 | València Diari

Encara hi ha molta gent que no creu que esta pandèmia que estem vivint a àmbit mundial siga real. Amb milers de persones contagiades i altres tantes mortes per tot el món, hi ha qui se la juga posant la seua vida i la dels altres en risc. Això mateix és el que li va passar a un xic de 30 anys quan va assistir a una 'festa-Covid' en els Estats Units d'Amèrica.

Des de què va començar la crisi sanitària, en el país liderat per Donald Trump, s'han anat fent numeroses reunions de persones amb l'única intenció de contraure el virus, les famoses 'festes-Covid'. L'objectiu principal d'estes 'festes' és contagiar per a conseguir tindre anticossos. Però este jove de Texas no va creure que el Covid fora real i va acabar morint a conseqüència de la malaltia.

Festes amb un positiu amb ànim de contagiar als assistents

Segons han explicat des de l'Hospital Metodista en Sant Antoni a on el jove va morir, este es va reunir amb un infectat per a comprovar la veracitat de virus. La doctora Jane Appleby ho relatava a 'The New York Times': «Es tracta d'una festa organitzada per algú diagnosticat amb el Covid-19, i la seua intenció és comprovar si el virus és real i vore quants s'infecten».

Appleby explica que el xic, abans de morir, li va confessar a una infermera que havia assistit a una d'estes festes, una cosa de la que es va penedir quan ja era massa tard: «Crec que vaig cometre un error. Vaig pensar que això era un engany, però no ho és» van ser les seues últimes paraules.

«No vull ser alarmista, només intentem compartir alguns exemples per a ajudar a la nostra comunitat a què veja que el virus és seriós i es transmet fàcilment» afegix la doctora advertint sobre la moda d'assistir a esta classe de festes.

El país més afectat a escala mundial

Este fet posa de manifest l'arriscat que és assistir a una d'estes reunions amb l'única finalitat de contraure la malaltia. Un costum que s'està estenent pels Estats Units i que posen en escac al país que ja encapçala la llista amb el número més gran de persones mortes a conseqüència del virus.

«Assistir a una festa d'esta classe pot ser el camí cap a una mort prematura, o una per fatiga crònica i implacable, dolor al pit, dificultat per a respirar i febre diària. Això si se sobreviu» assegura el Dr. Glatter, metge d'emergències de l'Hospital Lenox Hill en Manhattan.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La iniciativa de mil sanitaris en record de la lluita contra el Covid-19" "L'avís dels metges per a evitar el desastre en la tardor"