Mor una xiqueta de 22 mesos després d'ofegar-se en una piscina de Màlaga

La menor va ser traslladada a un centre hospitalari, on va ingressar viva però va entrar en mort cerebral, i els metges no van poder fer res per salvar-li la vida.
Mor una xiqueta de 22 mesos després d'ofegar-se en una piscina de Màlaga | ABC Sevilla

Tràgiques notícies arriben des d'Andalusia, on una xiqueta de tan sols 22 mesos moria ofegada després d'haver caigut a una piscina de Màlaga. Els fets van tindre lloc el passat diumenge i, tot i que la menuda va ser traslladada ràpidament fins a un centre hospitalari, finalment va entrar en mort cerebral, i va acabar morint aquest mateix dilluns.

La tragèdia, tal com recull 'España Diario', es va iniciar quan la menuda va accedir dins del recinte d'una piscina que en aquells moments estava envoltada per tanques, però això no va impedir que la xiqueta entrara amb l'objectiu de rescatar una nina que li havia caigut en l'interior. La mala sort va fer que la menor caiguera a la piscina i s'ofegara.

La xiqueta va entrar en mort cerebral

Encara que la reacció per part dels familiars va ser immediata i just en el moment de la caiguda els serveis d'emergència van rebre l'alerta, el cert és que la xiqueta havia entrat en mort cerebral. Així, en arribar a l'Hospital Matern Infantil de Màlaga i ingressar a la Unitat de Cuidats Intensius, cap dels doctors va poder fer res per salvar-li la vida.

Aquest mateix dilluns es confirmava la notícia de la mort de la menor i, segons ha fet patent l'autòpsia, la menuda va morir com a conseqüència de l'ofegament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nou èxit dels productes Deliplus de Mercadona" "ATENCIÓ: Albert Rivera rebutja els festejos de bou embolat amb foc"