El nou horari del 'Bus de Nit' Sagunt - Port de Sagunt començarà este diumenge

L'Ajuntament ha atés una de les demandes més sol·licitades pels jóvens de la ciutat
El nou horari del Bus de Nit amb recorregut Sagunt - Port de Sagunt estarà disponible a partir del 9 de febrer | Ajuntament de Sagunt

Els nous horaris del servici i parades del 'Bus de Nit' que presta l'Ajuntament de Sagunt, en el Camp de Morvedre (València), estaran disponibles a partir del pròxim diumenge, 9 de febrer. Este servici es desplaça des de Sagunt al Port de Sagunt cada matinada de dissabte i diumenge. La finalitat d'estes noves mesures és adaptar-lo a les demandes dels usuaris, principalment els jóvens de la ciutat, que sol·licitaven novetats i una ampliació del servici que el fera més efectiu. Els desplaçaments es faran pels dos nuclis, des del centre històric fins a les zones d'oci de la localitat.

Com a novetat, enguany no es prestarà servici en Canet d'en Berenguer, pel que el 'Bus de Nit' amplia a 7 les seues parades per a cada sentit en el cas del recorregut per Sagunt i 12 en el Port de Sagunt. A demés, tal com explica el regidor de Mobilitat Urbana, Javier Raro, s'ha buscat una adaptació dels horaris per a que tots els trajectes i parades tinguen el seu inici a les hores en punt i a les mitjanes, de manera que la ciutadania puga adaptar-se a l'horari amb major facilitat. Les parades de matinada del Port de Sagunt a Sagunt són les més reclamades per la ciutadania, pel que passaran a ser a les 2, 3, 4 i 5.00 hores de la matinada.

Els interessats poden consultar els nous horaris del 'Bus de Nit' en les pàgines webs d'AVSA (www.avsa.es) i del Servici Urbà de Viatgers (www.suvsagunto.es), amb informació de les altres línies que oferix el servici d'autobús urbà.

El snous horaris estaran disponibles a partir d'este diumenge, 9 de febrer | Ajuntament de Sagunt

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Talls al trànsit en Peníscola per risc de despreniments" "7.600 trens de Rodalia i Mitja Distància es van anul·lar en territori valencià en 2019"