Nules estudia demanar a la Generalitat el tancament perimetral de la població

A l'Ajuntament li preocupa l'alarmant creixement de contagis
Nules planteja el tancament perimetral | Cedida

L'Ajuntament de Nules, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), estudiarà adoptar noves mesures restrictives en la localitat amb l'objectiu de frenar els contagis de Covid-19, que en les últimes setmanes han augmentat de manera «preocupant».

Segons ha informat el consistori en un comunicat, entre les noves mesures l'Ajuntament plantejarà la possibilitat de sol·licitar a la Generalitat Valenciana el tancament perimetral de la població. En este sentit, l'Ajuntament ha convocat per a este dilluns una Junta de Portaveus extraordinària per a estudiar diferents possibilitats i valorar la situació epidemiològica actual.

L'alcalde, David García, ha alertat que la situació de Nules és «preocupant», pel que ha assenyalat que «entre tots els grups municipals planificarem noves mesures per a limitar, principalment, les relacions socials no necessàries».

Recomanen a la població estar en casa el màxim possible

García ha lamentat que «a pesar que s'ha recomanat a la població estar a casa el màxim temps possible per a evitar la propagació del virus, este cap de setmana s'ha detectat bastant moviment social tant dins del municipi com en eixides a altres poblacions».

Entre les mesures que es plantejaran en esta reunió es troba la possibilitat de demanar a la Generalitat Valenciana el tancament perimetral de la població i el fet de posar-se en contacte amb el Departament de Salut Pública de la Plana per a coordinar les diferents mesures que es puguen implementar «en els pròxims dies».

Segons el consistori, Nules té un total de 49 casos positius actius per prova PCR. La Conselleria de Sanitat i el mateix Ajuntament van adoptar la setmana passada mesures per a frenar l'evolució del virus en la localitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confinada la residència universitària Ausiàs March per un brot de 72 casos" "Dos aules confinades per 18 positius en Sedaví"