Avancen a bon ritme les obres de la 2a fase de reurbanització de l’entorn de l’Escoleta el Caragol

Les actuacions suposen la regeneració urbana del nucli antic, amb una inversió de més de 330.000 euros
Les obres estan avançant a bon ritme | Ajuntament d'Oliva

L’alcalde d’Oliva, David Gonzàlez, i el regidor de Vies Públiques, Miquel Doménech, han visitat este matí les obres de la 2a fase de reurbanització de l’entorn de l’Escoleta el Caragol, que contemplen l’eixamplament del carrer del Ponent fins als 6,5m, la construcció d’una nova escala més segura i la pavimentació dels carrers de sant Pancraci, dels Serrans i part del carrer Divina Gràcia. Tot això, a més de millores en el sistema de clavegueram.

Els treballs no han parat en tot l’estiu i això ha permés que estiga molt avançada l’estructura de l’ampliació del carrer. Esta fase és la més complexa del projecte i s’ha accelerat per a causar les menors molèsties possibles al funcionament de l’escoleta en el començament de les classes.

Per a compatibilitzar els altres treballs amb el funcionament de l’escoleta i garantir la seguretat d’alumnes i educadors s’ha previst la compartimentació del pati i la col·locació d’un doble tancament format per tanques metàl·liques.

Les obres volen revitalitzar el centre urbà del municipi | Ajuntament d'Oliva

La totalitat dels treballs estaran acabats, previsiblement, a finals del mes de desembre. El programa de reurbanització està inclòs dins del Programa de Foment de la Regeneració i Renovació Urbana del Nucli Antic de la ciutat d’Oliva (conegut com a ARRU), cofinançat entre el Ministeri de Foment, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Oliva.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Paterna suspén el castell de focs artificials del pròxim dilluns" "L'alumnat a partir de 6 anys portarà mascareta en classe en el territori valencià"