Paralitzen les obres del restaurant de Leo Messi per infraccions urbanístiques

Les reformes del nou establiment es troben parades
Zona de Castelldefels a on es trobaria el nou restaurant de Leo Messi | Google Maps

 

Els negocis de Leo Messi en el món de la restauració pareix que no són el fort del futbolista. Després de què l'any passat haguera de tancar el restaurant Bellavista del Jardín Norte, en Barcelona, que portava obert uns tres anys, ara l'argentí ha hagut de paralitzar les obres del seu nou negoci.

El nou projecte en Castelldefels, parat

Ara és el nou projecte de Messi, situat en el passeig marítim número 196 de Castelldefels, el que està parat. L'argentí, segons pareix, va començar a restaurar un local a segona línia de mar sense els permisos pertinents. Va ser la conselleria d'Urbanisme del mateix municipi, qui va parar l'obra en maig per irregularitats i va obligar al blaugrana a presentar un nou projecte. Una incidència que hauria fet que el projecte gastronòmic es retardara.

Messi i els seus gestors de patrimoni es troben amb dificultats, segons informen a 'Crónica Global' fonts pròximes al projecte, que asseguren que en estos moments el projecte seguix parat. «Fa mesos que no hi ha obres i clar, la gent es pregunta quan obrirà un restaurant que havia d'estar operatiu en maig d'este any» expressen. A més a més, els veïns també es troben amb un local de 1.600 metres quadrats amb un terreny adjacent «completament abandonat», un factor que porta molèsties a les cases del voltant.

Infraccions en el clos i els derrocaments

Ramon Morera, el conseller de Plantejament, Mobilitat, Salut i Consum de l'ajuntament ha explicat que els tècnics municipals van parar l'obra per «derrocaments que no s'ajustaven al projecte» i altres infraccions com «una incidència amb el clos que s'havia de posar al dia». No obstant això, el mateix Morera assegura que «està orgullós» de les inversions de la família de Messi en el municipi: «Tota inversió és benvinguda, clar està» expressa, «però han de complir la normativa municipal» assegura al mitjà en qüestió.

El mateix regidor assegura que, tot i la falta de permisos inicials en el canvi d'estructura i escala, que ja es troben solucionats, la família de l'argentí pot «reprendre les obres quan ho desitge». Tot feia pensar que les obres seguirien de seguida, però els mesos han passat i tot seguix igual que en maig.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"👋 MOLT FORT: Molt promte pagaràs les teues compres d'Amazon amb la mà" "🔴 ALERTA: Esta perillosa pandèmia afecta ja a un de cada tres xiquets valencians"