El Govern estudiarà aplicar el passaport Covid per a entrar en bars o discoteques

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha anunciat que el Govern el debatrà amb les Comunitats Autònomes.
Imatge d'Arxiu | Pexels

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha anunciat que el Govern debatrà amb les comunitats autònomes la necessitat d'aplicar el passaport Covid per a entrar en bars o discoteques, dins del marc del Consell Interterritorial. En algunes comunitats, com Canàries o Galícia, ja estan començant a demanar-ho per a accedir a uns certs establiments.


Maroto ha advertit que “el certificat ha de tindre unes garanties jurídiques per a donar-li ús en altres àmbits per als quals no ha sigut validat”. A Espanya ja s'han emès fins al dilluns més d'11 milions de certificats, “una dada que serà actualitzat després del Consell Interterritorial”.

Reyes Maroto ha destacat el ritme de vacunació que s'està desenvolupant a Espanya, ja que ahir es van superar els 26 milions de persones vacunades amb pauta completa i un 65% de la població té ja una dosi. Finalment, ha afirmat que “això permetrà abordar aquestes setmanes o mesos amb una certa confiança i és el que traslladem als mercats emissors, que no estan tenint una campanya de vacunació tan reeixida com Espanya”.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos de les 11 embarassades amb Covid-19 en la Comunitat estan en l'UCI" "Nova York pagarà 100 dòlars a qui es vacune contra la covid-19"