Paterna convoca la tercera edició del Club d'Ocupació Online

Encara queden places per a participar
Busca ocupació en Paterna | Pixabay

L'Ajuntament de Paterna, en la comarca de l'Horta (València), contínua l'impuls de les polítiques municipals d'ocupació convocant, en esta ocasió, la tercera edició del Club d'Ocupació Online.

L'objectiu del programa és ajudar als veïns de la localitat en situació de desocupació a activar i optimitzar el procés de busca d'ocupació en el mercat local de treball, aprofitant sinergies i usant noves tècniques que els permeten guanyar confiança en si mateixos i seguretat en afrontar les entrevistes de treball.

Després de l'èxit de la primera i la segona edició, en les que  un 42% i un 35% dels participants respectivament van conseguir trobar treball, des dels servicis d'ocupació de Paterna, s'ha convocat una nova edició que, per l'especial situació generada pel Covid-19, se celebrarà online.

Encara queden places

En esta convocatòria participaran 15 persones que es troben buscant ús de manera activa i que vulguen millorar les seues possibilitats d'inserció. Els requisits per a formar part del Club d'Ocupació són estar inscrit en l'Agència Pública de Col·locació, tindre coneixements d'informàtica a nivell usuari, disposar d'un compte de correu electrònic i d'ordinador amb connexió a Internet o Mòbil amb dades.

Les dates de la nova convocatòria seran de 22 de setembre al 12 de novembre, amb la celebració de sessions setmanals. Els participants poden fer la totalitat de sessions (s'atorgarà un diploma acreditatiu de si supera el 80%) o bé les que puguen interessar de manera individual sense necessitat de fer-les totes. Encara queden vacants per al Club d'Ocupació, a les que es podran optar inscrivint-se a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Paterna.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un pare agredix a la directora de l'escola de la seua filla per la quarantena" "Èxit en el concurs de Pintura Ràpida de Godella"