Paterna organitza una aula de reforç per a ajudar a alumnes de l'ESO amb els estudis

Les classes tenen un màxim de 6 alumnes
Les classes ja estan plenes | Ajuntament de Paterna

L'Ajuntament de Paterna, en la comarca de l'Horta (València), a través de la Casa de la Joventut, ha posat en marxa una aula de reforç perquè els alumnes de l'ESO que ho necessiten puguen rebre suport acadèmic personalitzat.

Tal com ha explicat el regidor de Recursos per a la Ciutadania i Joventut, Roberto Usina «a causa de la situació de crisi sanitària actua, molts alumnes han vist afectats els seus hàbits d'estudi i treball diari pel que hem volgut facilitar-los un reforç acadèmic gratuït que permeta previndre una disminució del seu rendiment respecte a altres anys».

Per a això, s'han organitzat sis grups en horari alterns, quatre de matins i dos més en horari de vesprades, en el que un professor s'encarrega d'atendre els estudiants i ajudar-los en les seues faenes diàries.

Les classes estan completes

«A demés de reforçar els continguts apresos en classe, volem que l'aula de reforç servisca per a fomentar entre els estudiants una millor organització del seu temps d'estudi i les seues faenes, creant un espai de treball que afavorisca la confiança dels menors» ha assenyalat el regidor Usina.

Les classes, que compten amb un màxim de sis alumnes perquè es puguen complir amb el protocol sanitari, s'impartixen en la Casa de la Joventut i tenen una duració d'una hora. Finalment, Usina ha volgut agrair el suport dels Departaments d'Orientació dels IES públics del municipi amb els que es va contactar per a dur a terme la iniciativa, i ha destacat el gran èxit que ha tingut entre els estudiants amb les classes plenes en tots els horaris.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pròrroga de les mesures extraordinàries durant 15 dies més en un municipi valencià" "El reclamat anunci que acaba de fer Sánchez en plena pandèmia"