L'Ajuntament de Paterna crea el Xec Transformació Digital per a ajudar a autònoms i pimes

Es pot sol·licitar fins al 30 d'octubre a través de la seu electrònica
El consistori pretén promoure les activitats econòmiques de la ciutat | Pixabay

L'Ajuntament de Paterna, en la comarca de l'Horta (València), a través de l'àrea d'Empresa, ha publicat el Xec Transformació Digital, una nova línia d'ajudes dirigida a autònoms i micropimes per a afavorir la implementació de solucions tecnològiques i la integració de les TIC en els seus negocis i ajudar-los a reactivar-los i mantindre'ls durant esta crisi econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus.


Amb estes ajudes, directes, a fons perdut i emmarcades en el Pla de Reactivació Econòmica de Paterna (PREP), el consistori pretén promoure les activitats econòmiques de la ciutat ajudant-los a afrontar inversions i despeses associades a tecnologies que els ajuden a incorporar el programari de gestió que controle les factures emeses, cobrades, pagada, etc., disposar de dades que ajuden a conéixer millor al públic objectiu, millorant les experiències dels clients o a incrementar els canals de comercialització a través de la venda on-line.

 

Dirigit a més de 700 comerços

Este Xec, que pot sol·licitar-se fins al 30 d'octubre a través de la seu electrònica, està dirigit als més de 700 establiments de comerç i servicis que hi ha en Paterna, que podran subvencionar-se fins al 75% de l'import total, IVA exclòs, del projecte d'inversió i despeses presentat, sempre amb el límit de 1.500 euros per beneficiari.

En este sentit, es consideraran subvencionables les despeses i inversions que, de manera indubtable, s'orienten a la transformació digital de les activitats beneficiàries d'estes ajudes. D'esta forma, entre altres coses, s'incentivaran actuacions com a servicis de diagnòstic, auditoria i consultoria digital per a la transformació de l'activitat, costos de formació en competències digitals, elaboració de pàgines web, creació de botigues on-line, passarel·les de pagament i sistemes de cobrament digital, incorporacions a marketplace, actuacions de màrqueting digital o posicionament web.

Esta línia d'ajudes se suma a altres impulsades per l'Ajuntament per a dinamitzar l'economia local davant la crisi de la Covid-19 com el Xec equipament, el Xec Emprenedor, el Xec Ocupació, el Segell Hostaleria Segura o el Segell Establiment Segur.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actuacions gratuïtes a l'aire lliure el cap de setmana en València i Alacant" "Detecten una síndrome poc comuna i potencialment letal en xiquets amb coronavirus"