Pedro Sánchez posa de manifest davant l'ONU que la pandèmia ha afectat als més pobres

El president del govern espanyol també s'ha referit a la importància de la lluita pel medi ambient
Pedro Sánchez ha intervingut este divendres davant l'Assemblea General de les Nacions Unides | València Diari

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha intervingut de manera telemàtica este divendres en l'Assemblea General de les Nacions Unides, amb un missatge en el què ha fet referència a l'actual pandèmia mundial de Covid-19, sense deixar de banda altres problemàtiques com la pobresa o l'emergència climàtica

Pedro Sánchez: «Davant del virus sí que importa la pobresa»

En eixe sentit, el socialista ha advertit que el coronavirus ha posat de manifest de manera molt clara que les persones amb menys recursos econòmics es veuen molt més afectats pel virus. «Davant del virus sí que importa la pobresa. La pandèmia ha engrandit la diferència de la injustícia i la vulnerabilitat», ha assegurat Sánchez.

«La pandèmia ha detingut bruscament el progrés. Ha detingut l'esperança de milions i milions de ciutadans», ha destacat Sánchez. En eixe sentit, ha assenyalat que «la digitalització s'ha mostrat com l'alternativa més efectiva per mantenir l'activitat social». 

A demés, Sánchez ha insistit que cal actuar ja per evitar el desastre mediambiental. «Ens queda molt poc temps per evitar que la crisi climàtica siga irreversible». D'altra banda, l'executiu del Govern ha carregat contra els responsables públics que «no volen l'acord de París». 

El president espanyol demana aclarir el camí per superar la crisi econòmica mundial

Finalment, el president espanyol ha destacat la importància i el protagonisme que han d'assumir les institucions financeres internacionals, per a posar en marxa la recuperació posterior a la pandèmia. «Estan cridades a jugar un paper fonamental en la superació d'esta crisi mundial», ha especificat. En eixe sentit, Sánchez s'ha referit als més jóvens, per als que ha reclamat «un horitzó d'esperança». «És la nostra major responsabilitat», ha conclòs. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atención: Más de 4.000 nuevos contagiados por coronavirus en España" "Atenció Coronavirus: Més de 600 nous casos de coronavirus"